انارستان

شروع که می شوی پایان را باور نکن

انارستان

شروع که می شوی پایان را باور نکن

سلام

 دوستان عزیز 

تا شنبه هفته آینده دسترسی به اینترنت ندارم. بنابراین با عرض پوزش نه پست جدید می گذارم و نه می توانم فعلا به شما سر بزنم. اگر عمری بود شنبه  15 آبان مجددا نزول اجلال می فرمایم در این تخت سلطنتی . 

 

نظرات 6 + ارسال نظر
نگین شنبه 15 آبان 1395 ساعت 18:31 http://www.parisima.blogfa.com

البته الان که دیگه صبح نیست ولی بهرحال غروب ِ شنبه 15 آبانماه 1395 شما بخیر فرزانه جان

فرزانه جان دستور آش سبزی رو خواسته بودی

من بلد نیستم مثل برنامه های آشپزی دستورش رو بگم فلذا همینطور ساده و خودمونی مینویسمش!!

حبوبات به میزان دلخواه (خوب بعضیا آش رو پر حبوبات دوست دارن بعضیا میزان کمتر رو ترجیح میدن)

گوشت گردن گوسفند مقداری!!!
طبیعتا هرچی پرگوشت تر باشه خوشمزه تره ولی انسان خوبه که رعایت اقتصاد خانواده رو هم بکنه!!!

البته اگه گردن نبود هم مهم نیست!
به هرکجای گوسپند که دستمون رسید مقداری میپزیم میریزیم تو آش!!!!

اول توی قابلمه پیازداغ فراوون میگیریم که باید زردچوبه شو زیاد بزنیم چون اگه نزنیم رنگ آش خیلی روشن میشه و شکل قشنگی نداره ..
حبوبات (شامل نخود، عدس و لوبیا) رو که از قبل خیس کرده و حسابی پختیم میریزیم داخل قابلمه .. بعد آب اضافه میکنیم... بعد نمک و فلفل ... بعد برنج آش یا نیمدونه یا برنج گِرده رو میریزیم توش (تو هر شهری به برنج آش یه چیزی میگن خوب!)

هر یه پیمونه پلوپز برنج، بقاعده چهار نفر آش میده که سیر و پر بخورن ...

وقتی دونه برنج رفت و به اصطلاح آش لعاب انداخت، سبزی آش رو اضافه میکنیم .. سبزی این آش فقط تره هست که باید درشت خورد بشه ... بعد که سبزی کمی جوشید و تغییر رنگ داد، گوشت گردن پخته شده رو با گوشتگوب حسابی له میکنیم و میریزم تو قابلمه... که این کار باعث کش اومدن و قوام آش میشه ...

دست آخر هم کمی ترخون خشک (عطر ترخون خشک بیشتر از ترخون تازه یا فریزری هست) اضافه میکنیم و میذاریم آش رو شعله ملایم جا بیفته ..

میزان نمک و فلفل این آش دلخواهه ولی این آش تند مزه باشه خوشمزه تره ...

رمز خوشمزگی این آش مثل همه آشها در دو چیزه
اول اینکه مدت پخت طولانی و شعله خیلی ملایم باشه
دوم اینکه در حین پخت، اگه حس کردیم آب آش کم شده، حتما از آب جوش برای اضافه کردن استفاده کنیم ...

خوب کدبانوهای محترم!!
آش ما آماده ست!!
نوش جان!

البته ناگفته نماند که دست آخر هم یک عدد همکار عزیز!!! نیاز داریم که بعد از صرف آش، ظرفا رو بشوره و آشپزخونه رو مرتب کنه و ایضاً یه سینی چایی بیاره

سلام بر نگین بالای خودم
واقعا که شرمنده شدم این همه مجبور شدی بتایپی به خاطر خواسته من. دستورت خیلی هم عالیه این برنامه های آشپزی تلوزیون شده تبلیغ و پر گویی. خیلی خوشحالم که کلی گردن مونده رو دستم و برای پختن این اش شیرازی فردا احتمالا روز سعدیه خصوصا که برف نشسته روی کوه های روبروی خونه و کلی حال زمستونی داده به فضا.
لطف کردی به هر حال نگین جان

مهسا شنبه 15 آبان 1395 ساعت 15:24

رسیدن بخیر فرزانه جان.
ای که گفتی هیچ مشکل چون فراق یار نیست
گر امید وصل باشد همچنان دشوار نیست

سلام
ممنونم عزیز

کنجکاو شنبه 15 آبان 1395 ساعت 06:41 http://konjkavi.blogfa.com/

سلام
صبح روز شنبه 15 آبان شما بخیر و خوشی
کی ایشالا نزول می فرمایید!
امید که هرجا هستی خوش و خرم باشی

سلام
همین جا زیر سایه شما نزدیک همون همت پر خاطره شما.

رها سه‌شنبه 11 آبان 1395 ساعت 09:11

سلام عزیزم
هر جایی هستی امیدوارم بهت خوش بگذره

ممنونم عزیزم . تا خوشی را چه معنا کنیم

کنجکاو شنبه 8 آبان 1395 ساعت 09:57 http://konjkavi.blogfa.com/

سلام
صبحتون بخیر و خوشی، امید این یه هفته بهتر از قبل باشه براتون و لذتش رو ببرید

ممنونم
با عرض پوزش از تاخیر یک هفته ای در پاسخ دادن

مهسا پنج‌شنبه 6 آبان 1395 ساعت 16:28

سلام بر فرزانه بانو
چاره ای جز انتظار برای نزول اجلال نیست. خوش باشید و خوش باز گردید.

کلا خوشمان می آید از این دوستان که به فلسفه انتظار ایمان دارند ، ما در حال ظهوریم منتهی راه طولانی بود شنبه رسیدیم اینجا

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد